Joka Kaarsen

OUR STORY

Joka Kaarsen kent zijn oorsprong in Roeselare. In de Kermisstraat vind je er een klein handwerkatelier, gespecialiseerd in het vervaardigen van ambachtelijke kaarsen voor doop, huwelijk en andere gelegenheden. In 2009 wordt Joka kaarsen overgenomen door Cand’la-di-da, speciaalzaak in kaarsen, gerund door Luc Hautekiet, een “bekende naam” in de kaarsenwereld, en zijn partner Dominique. Ze besluiten de kaarsen verder te verdelen onder het merk Joka kaarsen, en zo de traditie verder te zetten. Alle kaarsen worden in eigen atelier gegoten en verder afgewerkt. Geen enkele industriële kaars komt in hun collectie.

En de uitdaging blijft groot, momenteel brengen ze een nieuwe collectie interieur kaarsen op de markt onder het label Cand’la-di-da. Ze merkten dat de Belgische markt op zoek is naar kaarsen, waar duurzaamheid, kwaliteit en vakkennis de essentie vormen.

Luc Hautekiet,

Oprichter van Cand’la-di-da kaarsen

Zijn kennis en passie voor kaarsen zijn de rode draad doorheen zijn hele leven. Hij creëerde ontelbare nieuwe modellen en is de trendsetter in de kaarsen business. Met Cand’la-di-da zet hij nog steeds in op “new style”, dit zowel in de decor- als kerksector.

Winkelwagen